🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتبار فروش ملک بر اساس وکالتنامه با سند دستنویس عادی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۱

سلام خدمت اساتید، تمامی وراث به احدی از برادرانم وکالت تام و نامحدود ازجمله فروش و انتقال ولو به نفس خود در مورد هر آنچه ارث پدرم می باشد داده ایم. الان ایشان با استفاده از این وکالت یک قطعه زمین به صورت دستنویس به خودش واگذار کرده و در متن نوشته اصالتا و وکالتا به موجب وکالتنامه فلان این زمین را به خودم واگذار می کنم و از این پس من صاحب شش دانگ این زمین هستم. آیا این سند دستنویس وجاهت قانونی دارد؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست مدرک و مستندات بررسیشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
اظهار نظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد

با سلام اظهار نظر در این زمینه مستلزم بررسی مدارک و مستندات می باشد.

برای بررسی اعتبار سند دستنویس که برادر شما به خود واگذار کرده، چند نکته مهم وجود دارد:

۱. **وکالتنامه**: اگر وکالت‌نامه به شکل قانونی تنظیم شده باشد و شامل اختیارات لازم برای فروش و انتقال اموال ارثی باشد، وکیل می‌تواند اقدام به چنین عملی کند.

۲. **انتقال مالکیت**: انتقال مالکیت به خود وکیل (برادر شما) ممکن است از نظر قانونی دارای اشکال باشد، چرا که معمولا وکیل نمی‌تواند به نفع خود اقدام کند، مگر اینکه در وکالت‌نامه به‌صراحت اجازه چنین عملی داده شده باشد.

۳. **سند دستنویس**: اگر این سند تنها به صورت دستنویس تنظیم شده باشد و شرایط لازم برای ثبت رسمی آن رعایت نشده باشد، ممکن است اعتبار کمتری داشته باشد. همچنین، باید به قوانین مربوط به معاملات غیررسمی در کشور شما توجه کرد.

۴. **گواهی شهود**: وجود شهود در انتقال مالکیت می‌تواند به اعتبار سند کمک کند، ولی همچنان ممکن است از نظر قانونی مشکل‌ساز باشد.

پیشنهاد می‌کنم برای دریافت مشاوره دقیق‌تر و بررسی جزئیات، با یک وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت کنید.

پاسخ مستلزم بررسی اسناد مربوطه است.

سلام، وقت بخیر باید مدارک ومستندات بررسی شود.

سلام

وکیل باید غبطه و مصلحت موکل رو رعایت کنه و امکان انتقال اموال موکل به مبالغ ناچیز رو نداره

مشاوره‌های حقوقی مرتبط