🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتبار مبایعه نامه در صورت خرید قسطی مدت دار چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۴۳

با سلام
اینجانب در صدد خرید یک واحد مسکونی در تهران می باشم. صاحب ملک مذ.کور در خارج از کشور می باشد و مادر ایشان وکالت فروش از طرف ایشان را دارند.
شرایط خرید به این صورت است که 50% مبلغ کلی توسط اینجانب بصورت نقدی پرداخت خواهد شد و مابقی در طی 5 سال توسط چکهایی که مشخصات آن در مبایعه نامه ذکر شده تسویه خواهد شد. سوالات من:
1- ارزش مبابعه نامه مذکور با امضا دو نفر شاهد چقدر می باشد. آیا نیاز به ثبت در دفترخانه دارد؟
2- در صورت فوت وکیل فروشند ه در مدت زمان تسویه کامل مبلغ بیع ایا مبایعه نامه به قوت خود باقی است؟
3- آیا درج این مطلب در مبابعه نامه ضروری است "در صورت امتتاع وکیل فروشنده از انتقال سند به نام خریدار پس از تسویه کامل مبلغ بیع ، خریداز شخصا قادر به انتقال سند به نام خود خواهد بود"

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حتما معامله در بنگاه معاملات املاک تنظیم شود و کد رهگیری هم دریافت شود لذا اگر وکیل فوت کند به دلیل اینکه مبایعه تنظیم شده است معتبر میباشد. لذا باید وکالت بلاعزل در زمان مشخص از ایشان گرفته شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط