🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتراض به حکم دادیار چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۷۷

سلام برای من یک ابلاغیه از دادیار آمده که در ابلاغیه با توجه به اینکه من نامه پزشکی قانونی ارائه دادم و در نامه پزشکی قانونی قید شده شکستگی استخوان کتف چپ و در گزارش مامور کلانتری در تحقیقات محلی هم نوشته بنده مورد ضرب و جرح قرار گرفتم حتی دو نفر خانم هم شاهد دارم که مرا مورد ضرب و جرح قرار دادن اما برای آنها منع تعقیب در مورد شکستگی زدند در ضمن آنها هم یک شاهد مرد بردند که اصلا در محل نبوده و یک نفر هم شاهد زن بردن الان من چگونه باید اقدام کنم اما حارصه پیشانی و کبودی انگشت دستم را که در نامه پزشکی قانونی بود را قید کرده مگر امکان دارد بخشی از نامه پزشکی قانونی را دادیار قبول کنه در ضمن گفته ۱۰ روز حق اعتراض دارید

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از طریق ارزیابی حقوقی بنیاد وکلا اقدام نمایید و درخواست تنظیم لایحه دهید تا بنده یا همکاران در این خصوص لایحه ای تنظیم نماییم تا با مدارک اعتراض دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام شما باید اقدام به تنظیم لایحه محکم کرده و همراه بااسناد و مدارک درزمان مشخص شده به حکم معترض شوید

سلام
با دلایل و مدارک مستند نسبت به قرار صادره اعتراض نمایید

شما پس از ابلاغ قرار نهایی ۱۰ روز مهلت اعتراض به قرار را دارید .با مراجعه به دفاتر خدمات .

با سلام
شما بایستی در این فرصت موجود اقدام به تنظیم لایحه استوار به همراه تمامی شواهد و مدارک مستدلل به حکم صادره معترض باشید احتمال دارد مبحثی از قلم افتاده باشد که در اینصورت حکم اصلاح خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط