🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتراض به نظریه پزشکی قانونی با اینکه مقصر حادثه ام، چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹

با سلام بنده امسال برج ۶ سال ۹۷ تصادف کردم و مقصر حادثه خودم بودم و بیمه رانندگان بهم تعلق گرفته و دیروز پروندمو بستم ولی نامه ای که درصد رو برام زدن هنوز دستم نیست ولی جوری که متوجه شدم حدود ۱۷ درصد کم تر برام زدن پروندمم داخل دادگاه قسمت بایگانی هست با این تفاوت که طرف من شرکت بیمه است من چجوری میتونم به نظریه پزشکی قانونی اعتراض بزنم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام پس از ابلاغ نظریه پزشکی قانونی ظرف مدت یک هفته حق اعتراض داشته اید لذا اعتراض شما به شرح متن سئوال مسموع نخواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

شما فقط در صورتی می توانید نسبت به این قضیه اعتراض کنید که مهلت اعتراض به نظر کارشناسی تمام نشده باشد

با سلام
شما میتوانید درصورای که مهلت اعتراض به نظر کارشناس اتمام نیافته به ان اعتراض زده و درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط