🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتراض شخص ثالث و عدم ذینفعی در خرید و فروش خودرو

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷

با سلام و احترام، بنده حواله خودرویی از یک خانمی خریدم، بعد از تحویل خودرو به نمایندگی، شوهر این خانم پیشنهاد داد که بنده خودرو رو بهشون بفروشم (گفتن چون خودرو به نام همسرم هست و اهد پلاک تعویض بشه براشون مالیات میاد). با شوهر این خانم معامله کردیم و یک چک بابت ثمن معامله به بنده دادن و در ادامه به اصرار ایشون دستخطی زیر همان قراردادی که با خانمش نوشته بودیم نوشتیم که قرارداد فی‌مابین (خرید حواله بنده از خانمش) فسخ شد. بعد از چند روز تماس گرفتن که نمی‌تونن چک رو پر کنند و گفتن که چک رو بیار و خودرو رو ببر، بنده هم رفتم که خودرو رو بگیرم ولی بعد از تحویل چک، خودرو رو برداشتن و فرار کردن. بنده از شوهر این خانم شکایت کردم با موضوع استرداد مال منقول. در جریان دادرسی بارها موضوع فسخ قرارداد توسط ایشون مطرح شد ولی چون قصد واقعی مبنی بر فسخ احراز نشد رای به نفع بنده صادر شد.
۱- این خانم جزو اصحاب دعوا نبود. حال ایشان می‌تواند به رای اعتراض کند (اعتراض ثالث) با این ادعا که قرارداد فی‌مابین بنده و ایشون فسخ شده (با اینکه ایشون کاملا از شکایت بنده از شوهرش مطلع بود و می‌توانست به عنوان شخص ثالث ورود کند و نکرد)؟
۲- آیا رای صادره نسبت به اعتراض ایشان قطعی است و یا قابل تجدیدنظرخواهی (با این توضیح که هر دو رای بدوی و تجدید نظر که ایشان معترض آن‌هاست به نفع بنده است).
۳- بنده می‌توانم در همین مرحله نسبت به این خانم دعوای متقابل اقامه کنم بابت الزام به تنظیم سند خودرو؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله ایشان می توانند دعوی اعتراض ثالث اقامه کنند ولی پیش بینی نتیجه دعوی ایشان نیازمند مطالعه دادخواست اعتراض ثالث است. شما هم می توانید دعوی تقابل مطرح کنید و الزام ایشان به تنظیم سند رسمی را بخواهید. البته این مورد اختلافی است و برخی شعب دعوی تقابل را در جریان دعوی اعتراض ثالث نمی پذیرند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

در موضوع مطروحه امکان اعتراض ثالث شخص ثالث ممکن میباشد

با سلام
امکان اعتراض ثالث وجود دارد و پذیرش ادعای ایشان به نظر قاضی است.

سلام رای قابل اعتراض می باشد و امکان اعتراض ثالث وجود دارد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط