اعسار از پرداخت نفقه فرزند، ادعای وام بودن مبلغ برداشتی از حساب

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۵ #26258501

سلام، بنده فرزند پسر هستم و ۲۰ سال سن دارم، به دلیل اختلاف پدرم و مادرم نزد مادرم زندگی می‌کنم، سال گذشته مطالبه نفقه دادم و بالاخره در اردیبهشت ۱۴۰۳ قطعی شد و چون ۷ ماه طول کشید کل مبلغ را اجرای احکام از حساب پدرم به صورت یکجا برداشت کرد و به حساب من واریز کرد، پدرم تقاضای اعسار داده بود و چون من پول را از حسابش برداشت کرده بودم حکم به نفع من صادر شد و ۲۰ روز مهلت تجدیدنظر داده. اکنون پدرم اعتراض زده و گفته این پول که در حسابم بوده، وام اداره بوده و جهت تعمیر ماشینم گرفته بودم که پسرم برداشت کرده و من نتوانستم ماشینم را تعمیر کنم و گفته چون نفقه فرزندان دیگر را می‌دهم و...، اعتراض گذاشته و برای من ابلاغیه اومده که تا ۱۰ روز فرصت دارم لایحه دفاعیه بفرستم. مگر می‌شود وقتی من پول را برداشت کردم، پدرم اعتراض کند؟ لطفا راهنمایی‌ام کنید. با تشکر.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دفاعیات خود را از طریق لایحه مطرح نمایید.

سلام

شما میتوانید دفاعیات خود را از طریق ارسال لایحه مطرحکنید

سلام لایحه دفاعیه ارسال کنید حکم قطعی شده وبرداشت قانونی هست

با سلام طی یک لایحه دفاعیات خود را مطرح کنید

سلام
حق تجدیدنظر خواهی هر چند که نتیجه آن از قبل مشخص است برای همگان وجود دارد و امری غیر عادی نیست ولی با این حال شما بنابرروال عادی لایحه دفاعیه خود را تقدیم کنید.

سلام، وقت بخیر لایحه دفاعیه هم می توانید ارسال کنید وبرداشت قانونی بوده

با سلام،نگران نباشید و لایحه دفاعی ارسال کنید.هم حکم قطعی شده بود هم‌مهلت برای دادخواست اعسار( تا یک‌ماه بعد از صدور اجرائیه) گذشته بود.برداشت کاملا قانونی بوده