🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعسار هزینه دادرسی را میتوان به طریق استعلام از مراجع انتظامی و تحقیق و تفحص از دادگاه استدعا نمود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۰

با سلام

شهادت شهود و استشادیه گواهان را استفاده و استناد و پیوست نکنیم؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات اعسار باید شهادت شهود پیوست دادخواست باشد و استعلام و تحقیقات لازم با دستور دادگته صورت خواهد گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، لازم است شما شهادت شهود را به دادخواست پیوست نمایید، حضور ایشان معمولا در جلسه دادرسی نیز الزامیست، پس از آن دادگاه خود از هر مرجعی که صلاح بداند اقدام به تحقیق و تفحص خواهد کرد.

استشهاد از شهود و حضور و شهادت آنان بر اعسار درخواست کننده اعسار الزامی هست و باقی استعلامات و....بر عهده مقام قضایی هست

باسلام شهودرا بایستی به دادگاه معرفی نمایید تا نزد قاضی رسیدگی کننده به ادعای اعسار شهادت دهند.

شما شهود لازم برای گواهی اعسارراحاضرمی کنید .بقیه استعلا مات با مرجع قضایی است

برای اثبات از هزینه دادرسی لوزما شما باید مشخصات شهود که در فرم مخصوص می کنند پیوست دادخواست کنید در مورد استعلام دادکاه راسا به تشخیص خوداستعلام خواهد کرد

سلام و درود، اصولا در مورد اعسار مناسب می باشد که گواهانی کتبا معرفی نمایید، اگر چه از راه های دیگر نیز با احراز معسربودن شما رای بر آن صادر می گردد؛ آرزوی بهروزی.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط