اعسار و مفهوم ابلاغ همراه داشتن اوراق مسلم‌الصدور

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷ #55001811

سلام و درود، بنده به عنوان خواهان پرونده مطالبه وجه برنده شدم با حکم قطعی و جلب طرف را گرفتم و ایشون اعسار زدن، الان در پرونده اعسارشون قید شده:
دعوت به دادرسی و دفتر پرونده ثبت جهت ملاحضه به نطر برسد و طرفین دعوت شوند و همراه داشتن اوراق مسلم‌الصدور به خوانده و همراه داشتن اوراق مسلم‌الصدور به خواهان در تاریخ .... صادر گردید.
۱- منظور از داشتن اوراق مسلم‌الصدور به خوانده و همچنین خواهان یعنی چه؟
۲- ایشون یا وکیل ایشون حاضر شدند آیا می‌توان در همان دفتر دستگیر و منتقل بشه به زندان یا از وکیلشون اخطار بابت معرفی موکلشون صادر بشه؟ کلا منظورشون از این روند دادرسی چیست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام منظور مدارک و اسناد دادخواست و خواسته است باتوجه به طرح دعوای اعسار درصورت معرفی ضامن جلب نمی شود

با سلام منظور مدارک و مستندات طرفین می باشد

باسلام تا تعیین تکلیف پرونده اعسار جلبش ممکن نیست و نمی توانید جلبش کنید .اما راجع به مدارک مسلم الصدور مراد مدارک معتبر طرفین دعوی است که باید به همراه طرفین در جلسه رسیدگی حاضر باشد.

سلام مدارک و مستندات از طرفین خواسته شده است.

سلام اسناد ومدارک ازطرفین خواسته شده است

با سلام
ارائه مدارک و مستندات مربوطه از طرفین خواسته شده است.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که منظور مدارک و مستندات طرفین است.