🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

افت قیمت به خودرو سال ۹۰ که هیچ گونه تصادف و یا رنگ شدگی ندارد؛ تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۰

با سلام به وکلای عزیز
حدود ۲۰ روز پیش موتور سواری از پشت به خودروی بنده برخورد نمود حال می خواهم بدانم که
۱- افت قیمت به خودرو بنده که مدل سال ۹۰ می باشد تعلق می گیرد؟
۲- آیا باید قبل از تعمیر و بازسازی خودرو شکایت در شورای حل اختلاف انجام شود؟
۳- چه مدارکی برای طرح شکایت لازم می باشد؟
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رویه‌ای که وجود دارد این است که به خودروهای بیش از ۵ یا ۶ سال خسارت افت قیمت تعلق نمی‌گیرد. اما با توجه به این که خودروهای خارجی حتی بعد از ۵ یا ۶ سال، قیمت بالای خود را حفظ می‌کنند و اگر تصادف شدیدی برای آن‌ها رخ دهد، افت قیمت چشمگیری خواهند داشت،

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
ضمن تقدیم دادخواستی مبنی بر تامین دلیل ، به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و کارشناس رسمی تعیینی از جانب شورا نسبت به خسارت و افت قیمت خودرو اظها نظر می نماید و متعاقب آن میتوانید دادخواست مطالبه ضرر وزیان بدهید . توصیه می شود پیش از اقدام به تعمیر و بازسازی خودرو نظر کارشناس را جلب نمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط