🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

افت قیمت چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۶

سلام ممنون از تمام وکیل های عزیز که جواب دادین بنده امروز مراجعه کردم راجب تصادف و دیدم که بدون حضور بنده برای خودرو افت قیمت بریدن و همچنان قسمت های ضربه خورده شامل یک مقدار کم به اندازه دو بنده انگشت گلگیر عقب دو بند از بیرون صندوق و دوبند برای صاف کاری داخل صندوق رنگ خورده و کف صندوق و مقدار جزی شاسی که کارشناس حتی چراغ و سپر هم قید کردن که اولی چراغ سپر جز رنگ نیس دوم اینکه ۵ میلیون ایا واسه یه پراید اونم اینقد کم زیاد نیس اگه تعویض شده بود چقد افت داشت ممنون راهنمایی کنین

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
افت قیمت خودرو برگرفته از اصل جبران خسارت بیمه و نحوه جبران خسارت اموال میباشد.
طریقه محاسبه اینگونه است
ارزش ریالی خودرو قبل از تصادف - ارزش ریالی خودرو بلافاصله بعداز تصادف
عواملی مانند مدل خودرو ،ایرانی یا خارجی بودن خودرو ،سابقه خسارت و... در تعیین افت قیمت نقش مهمی دارند. خودرو بالای سن ۵سال افت قیمت تعلق نمیگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
افت قیمت توسط کارشناس منتخب انجام میشود چنانچه در نظر کارشناسی فکر میکنید حق شما ضایع میشود میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

افت قیمت خودرو با توجه به نظر کارشناس و در نظر گرفتن قیمت خودرودر نظر گرفته می شود

سلام
افت قیمت خودرو توسط کارشناس ومتخصص در این زمینه تعیین خواهد شدونظریه کارشناس نیز قابل اعتراض می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط