اقدامات بعد از ادعای جعل خواهان حقوقی به فتوکپی ارائه شده خوانده

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۴

در اولین جلسه رسیدگی، خوانده صورتجلسه‌ای به صورت فتوکپی ارائه نمود که اینجانب به عنوان خواهان ادعای جعل نمودم که رئیس دادگاه در صورتجلسه قید نمود. حالا من باید اثبات کنم یا خوانده؟ آیا کپی مصداق جعل است یا خیر؟ چگونه باید درخواست کارشناسی کنم؟ سند یک نوشته عادی است که کپی آن به دادگاه ارائه شده توسط خوانده. آیا مستقلا از طریق شکایت کیفری باید اقدام کنم یا نه منتظر باید باشم دادگاه حقوقی کارشناس رسمی انتخاب کند؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص جعل بایستی تقاضای ارجاع به کارشناس داشته باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی برای جعل درخواست ارجاع به کارشناس دهید .

با سلام
درخصوص جعلیت سند تقاضای ارجاع به کارشناس نمایید

سلام

شما میتوانید ضمن تعرض به سند تقاضای کارشناسی انرا نمایید

سلام چون سند عادی است به جای ادعای جعل آن را انکار کنید و این آورنده سند است که برای اثبات ادعای خویش از نظر کارشناسی استفاده کند و هزینه آن نیز با خود ایشان است اما اگر صریحا ادعای جعل کرده باشید هزینه کارشناسی را خودتان باید پرداخت کنید

سلام دوست خوبم
اثبات جعلیت هر سند به عهده مدعی ست شما ادعای جعل نمودی پس باید تقاضای کارشناسی نمایید
هزینه کارشناسی هم بعهده شماست

با سلام
در مورد تشخیص جعلی بودن سند، ارجاع امر به کارشناسی را تقاضا نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط