🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اقدام از دیوان عدالت علیه شهرداری برای الزام به صدور پروانه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷

سلام، پرونده‌ای در دیوان دارم علیه شهرداری برای صدور پروانه در مرحله اجرای احکام شهرداری تقاضای ماده ۷۹ نموده (به دلیل وجود مالکین دیگر تقسیم‌نامه ضمیمه پرونده می‌باشد) که پرونده به تجدیدنظر ارجاع شده است. مالکین دیگر در سال گذشته ملک خود را به شهرداری واگذار کرده‌اند و در حال حاضر تنها شهرداری و بنده مالک هستم. پلاک مذکور ۱۰۰۰ متر است که ۸۰۰ متر در طرح خیابان و ۲۰۰ متر در فضای سبز قرار می‌گیرد. شهرداری در حال حاضر مالک ۶۰۰ متر از زمین می‌باشد و بنده ۴۰۰ متر از آن که ۵۰ درصد باید عوارض بدم به شهرداری و ۲۰۰ متر باقیمانده رو پروانه بگیرم. شهرداری تلاش داره (که طبق نقشه برداری شهرداری) بنده مجبور بشم ۳۰۰ متر رو به خیابان واگذار کنم (برای دریافت سند شش دانگ باید ۳۰۰ متر توافقی به نام شهرداری انتقال بدم) ۱۰۰ متر پروانه بگیرم تا ۱۰۰ متر باقیمانده دیگر برای شهرداری بشود؛
۱- طبق قانون شهرداری مجاز به این کار است؟
یا زمانی که تنها مالک حقیقی بنده هستم باید طرح خیابان را اجرا کنند و تمام باقیمانده سهم بنده را پروانه بدهند؟
۲- سوال اصلی اینجاست که دیوان از موضوع مالکیت شهرداری بر مقدار سهم مورد نیاز اجرای طرح خیابان و عدم وجود مالک حقیقی دیگر بی اطلاع می‌باشد، نظر شما اعلام این موضوع به دیوان عدالت که در حال حاضر پلاک مذکور مالکی جز بنده و شهرداری ندارد، به نفع بنده است یا به ضرر بنده؟ و اینکه آیا کمکی به احقاق حق بنده خواهد کرد یا نه؟ سپاسگزارم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
در دادگاه تجدیدنظر کلیه موارد اعلام شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط