🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اقدام برای طلاق باتوجه به2 نامه پزشک قانونی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۷

باسلام من 3ساله ازدواج کردم و چندین بار مورد ضرب وشتم همسرم قرارگرفتم که فقط2بار موفق به دریافت نامه پزشک قانونی شدم وشکایت کیفری هم کردم اما دادگاه شهرمن هیچ حقی به زن نمیده و من هم به همین علت مجبور به برگشت به زندگی شدم آیا میتوانم مجددا طبق همان 2نامه و داشتن حق سکونت اقدام به طلاق کنم آیا داشتن حق سکونت و اینکه همسرم منزلی برای سکونت تهیه نمیکنه دلیل طلاق میشود من 3ساله بخاطر اینکه پولی نداشته طبقه پایین خونه پدرش زندگی کردم آیا الان میتونم به علت داشتن حق سکونت جهیزیمو را ببرم و درخواست طلاق به علت تهیه نکردن خونه بدم شوهرم میگه نمیتونم کاری کنم و اگه برم دنبال این کارها تا بتونه اذیتم میکنه و مجبورم میکنه توهمین خونه زندگی کنم آیا میتونه قانون بهش حق میده هررفتاری خاست با من بکنه راه من چیه چطور اقدام کنم که هم جهیزیه را بگیرم و هم حقم را

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شما حق تعیین مسکن داشته باشید و همسر شما منزل مستقل برای شما تهیه نکنند از مصادیق عسر و حرج محسوب خواهد شد و شما میتوانید برای طلاق اقدام کنید ولی پیشنهاد میشود برای اینکه به نتیجه برسید با وکیل مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط