🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اقدام به درخواست دیه فوت در اثر سانحه رانندگی امکانش هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۰

سلام
پدرم در سال ۱۳۶۸ در اثر سانحه رانندگی فوت کرد و راننده متواری شد در ان زمان ما صغیر بودیم مادرم فقط به کلانتری رفته بود و به دلیل عدم اگاهی حقوقی و متواری بودت راننده تاکنون هیچ خسارت و دیه ای ار را درخواست نکردیم و فوت پدرم در زندگی ما که ۶ فرزند از ۱۲ سال تا ۲ بودیم دستخوش مسائل و مصائب فراوانی بوده که نتیجه فقدان وجود پدر بوده است تا آنجا که من اکنون زنی ۴۴ ساله بیوه و فاقد کوچکترین مزایای اجتماعی هستم و همینکه خون نسلمان اینهمه سال بر زمین مانده است خواهشمندم ما را در رسیدن به حقوق حقه راهنمایی فرمایید
متشکرم

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. منعی برای دادخواست شما وجود ندارد با اثبات و ارایه ادله و مستندات شما می توانید مبلغ دیه را صندوق تامین خسارات بدنی مطالبه نمایید. موفق باشید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام. منعی برای دادخواست شما وجود ندارد با اثبات و ارایه ادله و مستندات شما می توانید مبلغ دیه را صندوق تامین خسارات بدنی مطالبه نمایید. موفق باشید.

می توانید اقدام کنید ممکن است دیه به شما تعلق گیرد.

از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی اقدام کنید، احتمالا دیه به شما تعلق گیرد

با درود بله با ارائه مستندات میتوانید دیه را مطالبه کنید.

درود بر شما، چنانچه در خصوص تصادف مدارک و مستنداتی دارید، منعی برای اقدام نیست، لکن راه سختی جهت اثبات در پیش خواهید داشت.

درود
اگر دلایل و مدارک دارید می توانید اقدام کنید اما بعید است پس از این همه سال پذیرفته شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط