🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اقدام قانونی مناسب الزام شخص به برداشت وسایل باقیمانده در ملک شخصی

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۵

سلام و عرض خسته نباشید، شخصی که روزگاری مدعی مالکیت حیاط منزل ما (برای ساخت و ساز) بود، در دادرسی‌ها شکست خورد و رفت! ولی مقداری آهن آلات (چند شاخه آهن) به صورت مزاحم، سال‌هاست در حیاط باقی مانده. چند اظهارنامه هم دادیم ولی باز هم نمی‌آید ببرد (به خیال خودش امیدوار است روزی معجزه بشود). الغرض که اقدام قضایی مناسب برای این موضوع (که بیاد و آهن‌ها را ببرد) چیست؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،ابتدا موضوع را تامین دلیل کنید سپس شکایت رفع مزاحمت نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان

سلام، بدوا تامین دلیل نموده ،سپس دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید.

دادخواست رفع تصرف عدوانی و رفع مزاحمت مطرح کنید

سلام شما ابتدا دادخواست تامین دلیل ثبت نمایید و پس از آن دادخواست رفع تصرف عدوانی دهید

سلام پس از انجام تامین دلیل بابت رفع تصرف عدوانی شکایت نمایید

سلام درابتدا تامین دلیل انجام گیرد و سپس دعوای رفع تصرف عدوانی مطرح گردد

با سلام
ابتدا تامین دلیل و سپس دعوای رفع تصرف عدوانی مطرح شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط