اقدام مامور آب در ریشه‌کن کردن درخت کاج و نحوه شکایت

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۵

سلام وقتتون به خیر، مامور اداره آب به دلیل خصومت شخصی اقدام به از ریشه درآوردن درخت کاج اینجانب کرده در حالی که قطع کن کنتور آب در جای دیگری از زمین بوده و مامور اشتباهی حفر کرده بوده. به چه عنوان می‌تونم از این مامور اداره آب شکایت کنم؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ماده ۶ لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها می‌تواند مستند طرح شکایت قرار بگیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
قطع و بریدن درختان قابل شکایت و پیگیری میباشد
ماده ۶ـ هرکس عالما و عامدا و برخلاف مقررات این قانون مرتکب قطع و یا موجبات از بین رفتن درختان مشمول آن قانون را فراهم سازد به حبس جنحه تا سه سال و پرداخت جزای نقدی برحسب نوع و محیط ،سن درخت و موقعیت آن محکوم خواهد شد.

سلام ،طرح شکایت امکان پذیر است.

سلام وقت بخیر، طبق ماده ۶ قانون حفظ و گسترش فضای سبز اقدام فرمایید که هم حبس داره و هم جزای نقدی

سلام طبق ماده ۶ قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها طرح شکایت امکان پذیر است.

با سلام
بله وفق ماده ۶ قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها، طرح شکایت امکان پذیر می باشد.

با سلام
قابل شکایت کیفری میباشد
مستند به ماده ۶ لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها اصلاحی ۱۳۸۷ .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط