🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

الان اوقاف میگه که شما زمین تصرف کردید باید هرچه سریع تر تخلیه کنید؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۵

سلام و خسته نباشید ما یک زمین کشاورزی داریم به مقدار ۱۰۰۰۰۰ متر با چاه آب دارای پروانه زمین پدری میباشد مدارکش تکمیله اما الان اوقاف میگه که شما زمین تصرف کردید باید هرچه سری تر تخلیه کنید اگه میشه راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعای اوقاف دلیل بر حق آن نخواهد بود لذا تا زمانی که علیه شما دعوایی مطرح نشده اقدامی نکنید و پس از طرح دعوی از سوی مرجع یاد شده با توجه به اسناد مالکیت دفاعیات لازم را انجام دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باید دلایل اوقاف برای این ادعا بررسی شود . اگر ملک دارای سابقه وقف باشد درخواست اوقاف قانونی بوده و باید با توافق اوقاف به تصرف خود ادامه داده یا اقدام به رفع تصرف نمایید .

سلام
چنانچه زمین مورد نظر قبلا وقف نبوده باشد و به طریق صحیح و قانونی به پدر شما منتقل شده باشد و یا اینکه پدر به نحو قانونی زمین را تصرف کرده است، ادعادی اداره اوقاف وجاهت قانونی ندارد. با توجه به دشواری این موضوع حقوقی و برخورداری اداره اوقاف از وکلا و نماینده های حقوقی، بهتر است که شما از طریق وکیل دادگستری این موضوع را پیگیری کنید.

زمین و املاک اوقافی دارای سند میباشند و میبایست از اداره اوقاف سند آن استعلام شده باشد و بطور کلی با توجه به موضوعی که شما ذکر کردید وقتی سند را دارید نمیتواند اوقافی باشد مگر اینکه در آن ذکر شده باشد حتی اگر سند اوقافی هم باشد و ۹۹ سال آن نیز تمام شده باشد معمولا این تکرار میشود و حکم به تخلیه نیست و شاید دیگر همکاران توضیحات کاملتر و جامعتری را داشته باشند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط