الباقی مبلغ دیه که به خاطر اعسار متهم به سالهای بعد موکول میشود در هر سال به نرخ دیه جدید قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۹۸

عرض ادب احترام
در پرونده ضرب جرح عمدی شخص ضارب محکوم به پرداخت دیه شده و درخواست اعسار از پرداخت داده و با درخواستش از طرف قاضی موافقت شده به این شکل که یه مقدار را اول پرداخت کند و الباقی دیه را به صورت اقساط،که چیزی حدود ۳ سال زمان میبره تا تسویه شود. بنده هیچگونه توافقی با متهم نکردم!
حال سوال اینجاست الباقی مبلغ دیه که به خاطر اعسار از پرداخت متهم به سالهای بعد موکول میشود،در هر سال به نرخ دیه جدید قابل دریافت است یا خیر؟
اگر جواب مثبت است،نیاز به چه نوع درخواستی از طرف من که شاکی پرونده هستم دارد؟و این درخواست را باید چه زمانی ارائه دهم؟

۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دیه به نرخ روز محاسبه و برداخت میشود و نسبت به الباقی نیز اینچنین است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام دیه به نرخ روز پرداخت میشود و نیاز به درخواست ندارد

بله باید به نرخ روز پرداخت گردد

با سلام
مطابق قانون، دیه به نرخ روز تادیه می‌شود یعنی چنانچه پرداخت دیه به تاخیر افتد، در هر زمان که دیه باید پرداخت شود مطابق میزان دیه در همان سال تادیه صورت می‌گیرد .

سلام‌تقسیط به پرداخت به نرخ روز محاسبه میشود موفق باشید

با درود..
در اینخصوص دیـه همـواره به نرخ روز پرداخت محاسبه می گردد و نسبت به دیات باقیمانده، باز ملاک، محاسبه به نرخ روز پرداخت می باشد..

دیه یوم الادا میباشد ....

مشاوره‌های حقوقی مرتبط