الزامات مندرج در مبایعه‌نامه در خصوص وکالتنامه، تاریخ و شماره آن

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۶

سلام، آیا الزاما باید شماره و تاریخ و شماره دفترخانه، وکالتنامه، شماره و تاریخ قرارداد فروشنده که در وکالتنامه نوشته شده باید در مبایعه‌نامه نوشته شود؟ مثلا تاریخ و شماره دفترخانه در مبایعه‌نامه نوشته شده ولی الزام طرفین درست در همان تاریخ و به همان دفترخانه مراجعه نمی‌کنند، مثلا زودتر و به دفترخانه دیگه رفتن این‌ها موجب ایراد می‌شوند؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

به نظر چنین توافقی منعی ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
برای این توافق مانعی وجود ندارد

سلام چنانچه بعد از قرارداد توافق دیگری در خصوص دفترخانه شده باشد مشکلی نیست.

باسلام در صورت توافق حتما مکتوب نمایید ومنعی ندارد

با سلام
در فرض مثال شما ، طرفین باید در همان روز و ساعت معین در دفترخانه مورد نظر حاضر شوند ولی اینکه زودتر از موعد بخواهند به دفترخانه دیگری مراجعه نمایند در صورتیکه معتبر است که این اقدام ، بر اساس توافق صورت گرفته و با رضایت طرفین بوده باشد.همچنین اصل بر ایفای تعهدات است در نتیجه، منع قانونی ندارد .

درود
توافق مجدد در این خصوص منعی ندارد و به اصل معامله خللی وارد نمیکند.بهتر است مورد توافق را مکتوب و به امضای دو طرف برسد

با سلام
چنانچه توافق ثانویه ای در رابطه با این موضوع صورت گیرد مانعی ندارد و بهتر است مکتوب شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط