🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

الزام به تمکین با اظهارنامه صورت میگیرد یا دادگاه ابلاغ میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۵۵

سلام
زوج دادخواست الزام به تمکین داده بود و رای منوط به تهیه مسکن و اثاث البیت شد، دوران عقد نیستیم اما طی اختلافات من اثاث خودم رو برده بودم و ایشون هم خونه رو تحویل صاحبخونه دادن، البته قولنامه به نام پدرشون بود، بعد از رای دادگاه هم طبق راهنمایی های شما من اظهارنامه ای فرستادم مبنی بر اینکه آدرس و کلید رو به شعبه دادگاه تحویل بده، حالا ایشون اظهارنامه ای فرستادن که قسمتی از متن این هستش:
که طی قرارداد اجاره نامه به شماره______ در تاریخ ۲۲/۰۴/۹۸ امکانات و مایحتاج زندگی در حد اعتدال مهیا کردند.

ولی من به تعهدات اخلاقی عمل نکرده ام، در صورتی که تا به امروز من بی خبر بودم و بعد از این تاریخ ها یکبار که به شعبه مراجعه کردم گفتن اجراییه نیومده، در ادامه هم گفتن که کلید و اجاره نامه را به شعبه دادگاه تحویل داده اند، که خب با استعلام شماره اجاره نامه و کدملیشون توی سایت املاک چیزی نیومد و بدون شک برای آزار من ایشون وسایل کهنه و خیلی اولیه که دور از شان خانوادگیم هستن تهیه کردن و اینکه شما وکلای محترم فرمودین میتونم دادخواست نفقه بدم اما هنوز انجام ندادم و خب نمیدونم بعد از این هم میشه یا نه، مهریه رو به اجرا گذاشتم، ایشون مایل به زندگی نیست فقط قصدشون آزار من و گرفتن طلا و پول از من هستش و خب من هم هیچ اعتماد و امیدی به زندگی با ایشون ندارم.
حالا سوالهام اینه که:
حکم اجرا به سامانه ثنای من باید ابلاغ شه یا اظهارنامه ایشون ملاک قرار گرفته میشه؟
بنظرتون من باید به شعبه مراجعه کنم؟
اگر این اظهارنامه درست باشه، نماینده ای برای صحت حرف ایشون فرستاده نمیشه یا شده و من بیخبرم؟
چون روند پرونده توی ثنا مختومه نوشته شده.
و اگر من به این خونه برم میتونم با ۱۱۰ تماس بگیرم تا صورت جلسه ای بدن برای اینکه به خونه برگشتم یا این کار رو انجام نمیدن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
و اگر نکته ای هست بهم بگین.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حکم اجرا باید به شما ابلاغ شود توسط دادگاه که در سامانه ثنا می توانید ابلاغ خود را مشاهده کنید در صورتی که در سامانه ابلاغی نشده می توانید به شعبه مراجعه کنید می توانید از طریق پلیس ظابط دادگستری بازگشت خود را صورت جلسه کنید و همچنین شهود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

حکم اجرا به سامانه ثنای شما باید ابلاغ شود
شما بهتر است به شعبه مراجعه کنید تا متوجه شوید اصل ماجرا را.
اگر این اظهارنامه درست باشد می توانید در خواست کنید کارشناس رسمی دادگستری مراجعه کندو ببیند آیا در شان شما هست یا نه

و اگر شمابه این خونه بروید میتونید با ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورت جلسه ای بدن برای اینکه به خونه برگشتید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط