🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

الزام به تمکین زوجه در صورتی که به خانه بازنگردد به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۵۵۷

با سلام .شش ماه است که با همسرم ازدواج کرده ام.عید امسال بدلیل مشاجره و قبول نکردن همسرم برای سرزدن به برخی اشنایان و راضی نبودن همسرم برای مسافرت سه نفره با مادر بنده و تماس خانواده همسرم و فشار همسرم خودم مجبور شدم او را به شهرستان پدری اش فرستادم اما راضی نبودم.و یکماه است به خانه مراجعه نکرده. بنده به او پیامک دادم که باز گردد .بدلیل اینکه از خانه زمانی که سر کار بودم وسیله میبرد قفل را عوض کردم و به پدرش با پیامک اطلاع رسانی کردم.حتی دایی بنده تقاضای جلسه با پدرش کرد اما او نپذیرفت .ایا چون خودم او را فرستادم درخواست عدم تمکینم رد میشود.این مستندات را در اولین جلسه چون باید قبلا اراعه میکردم قاضی از من نپذیرفت.و وکیل همسرم بر عکس ادعای من ادعای دروغ داد.من باید چکار کنم.در ضمن من او رادوست دارم.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی شما خودتان همسرتان رافرستادید ، عدم تمکین معنا ندارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

عنایت داشته باشید که وقتی دادخواست الزام به تمکین را  می دهید باید ضمن آن با دلیل آن را اثبات کنید و در این صورت زوجه ملزم به بازگشت می شودموید باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط