الزام به تنظیم سند رسمی خودروی دارای توقیف فیزیکی سیستمی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۸

دادگاه بدوی بنده را محکوم به الزام تنظیم سند کرده ولی خودرو از دادگاه دیگر حقوقی (توقیف فیزیکی سیستمی) است. آیا دادگاه تجدیدنظر هم می‌تونه تایید کنه الزام به تنظیم سند یا قابل استماع نیست و طبق ماده ۵۶ قانون مدنی باید توسط دادگاه تجدیدنظر رد شود؟ قابل دادگاه بدوی و رسیدگی توقیف بوده ولی دادگاه بدوی بدون توجه به توقیف رای داده؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خودرو توقیف می باشد نقل و انتقال آن امکان پذیر نیست و می بایست در تجدیدنظرخواهی به این موضوع اشاره گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

سلام

به دلیل توقیف بودن خودرو امکان نقل و انتقال ان وجود ندارد

با وجود توقیف سیستمی خودرو قابل نقل و انتقال نمی باشد و این مورد را در دادگاه تجدید نظر قید نمایید.

با سلام
اگر خودرو توقیف باشد قابل نقل و انتقال نمی باشد.
در مرحله تجدید نظر این موضوع را مطرح کنید و اگر استعلام بگیرند حقیقت مشخص می شود.

باسلام؛
در لایحه تجدیدنظرخواهی به موضوع توقیف وبدن خودرو اشاره نمایید زیرا خودرو توقیفی قابل نقل و انتقال نمی باشد.

سلام با اوصافی که فرمودید رای دادگاه بدوی بدون استعلام از راهور صادر گردیده و با اعتراض قابل نقض می باشد

باسلام دادگاه ابتدامیبایست استعلام کندواگردرتوقیف بودنمیتوانست حکم به الزام تنظیم سندبدهدودرتجدیدنظرردخواهدشد،البته اگرتوجه کنندبه این موضوع

مشاوره‌های حقوقی مرتبط