الزام به داشتن مغازه یا تحصیلات برای ثبت برند شخصی پوشاک

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۶ #07566844

سلام. من پسری ۲۷ ساله هستم و تحصیلات خاصی ندارم، تا دوم راهنمایی تحصیل کردم وترک تحصیل کردم و به کار نمای ساختمان مشغول شدم تاکنون. البته این ماه می‌خوام مجدد ادامه تحصیل رو شروع کنم اما در رشته فیزیک و زیست و علاوه بر این می‌خوام تولیدی پوشاک مردانه و درصورت امکان زنانه هم تاسیس کنم با برند خودم و برندم رو ثبت کنم.
۱_ آیا با همین میزان تحصیلاتم می‌تونم برندم رو ثبت کنم و هم پوشاک مردانه و هم زنانه تولید و پخش کنم؟
۲_ آیا ابتدای کارم الزاما باید مغازه و یا مکانی برای تولید داشته باشم؟ یک اتاق بزرگ اضافه دارم در خانه، نمیشه ابتدا از اون شروع کنم و اجاره الکی ندم؟ چون کلی پول اجاره باید بدم. متشکرم از راهنمایی.

مشاوره حقوقی مالکیت معنوی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای ثبت برند به سایت مالکیت معنوی اداره ثبت مراجعه نمایید شرایطی که لازم است را مطالعه نمایید و برابر آن اقدام کنید

سلام علیکم
با عنایت به پاسخ همکار گرامی ،بنده هم بر این نظر هستم
ولی صرف همکاری با شما ،ثبت برند نیاز به مدرک تحصیلی مرتبط نداشته و سایر سوالات هم جواب آن مشخص می‌باشد با توجه به سرمایه شروع به کار انجام بده

باسلام، متاسفانه سوال شما حقوقی نسیت و برای اطلاع از این موضوعات باید به اتحادیه صنفی آن شغل که قصد ایجاد آن را دارید مراجعه کنید.