الزام سند خودرو با نفوذ در دادگاه بدوی بدون قولنامه و ثمن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۶

سلام، در دادگاه بدوی به خاطر نفوذ خواهان در دادگاه، محکوم به تنظیم سند خودرو شدم. خودرو رو خودم اواسط ۱۴۰۱ خریدم ولی به خاطر یک فیش بانکی سال ۱۴۰۰ که خود خواهان هم واریز نکرده، قاضی من رو ملزم به تنظیم کرده، نه قولنامه‌ای داریم و نه پولی دریافت کردم. اگر در تجدیدنظر هم نفوذ کنه، راهی هست که بتونم اقدام کنم؟ خودرو در ید خواهان می‌باشد و مبلغش هم بالای ۶ میلیارد هست.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست حقوقی مطالبه ثمن به طرفیت خریدار مطرح کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

باسلام؛
می توانید دادخواست حقوقی مطالبه وجه را به طرفیت ان خریدار مطرح نمایید

باسلام. با توجه به متن شما بیع شفاهی اثبات شده و رای نیز درست میباشد و شما اگر ثمن رو دریافت نکردید میتوانید دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید.

شما به ادله ای که دارید استناد کنید اعم از قولنامه یا هر چیزی دیگری که بشود به ان استناد کرد

با سلام اگر قبول کرده باشید بیع رو حتی شفاهی شما فقط صاحب ثمن معامله هستید و خودرو رو باید به نام خریدار کنید

در صورتی که شما فروشنده باشید ملزم به رعایت لوازمات مبیع یعنی انتقال سند و فک پلاک هستید

سلام
قولنامه شفاهی برای اثبات ادعا نیز مورد پذیرش دادگاه است. صرف واریز نکردن بخشی از ثمن معامله به معنای بی حقی خواهان نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط