🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امضاء نکردن صورتجلسه دادگاه چه پیامدی برایم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷,۰۳۳

درود بر شما
در جلسه دادرسی به علت اینکه قاضی اقرار صریح متهم مبنی بر ضرب و جرح من رو صورتجلسه نکرد از امضا صورتجلسه دادگاه امتناع کردم ، بهم پیشنهاد داد که خودم هر چی میخوام بنویسم که مجددا نپذیرفتم و گفتم تاحالا هر آنچه لازم بوده نوشتم و با رعایت ادب از دادگاه خارج شدم . نگرانم قاضی مدعی بشه من اصلا در جلسه دادگاه حضور نداشتم،
پیامد اینکار من چیه؟
با احترام .

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر بود علت عدم امضاء را در صورتجلسه ذکر می کردید و به استناد قانون میخواستید تا اظهارات طرف مقابل را ثبت کند.
البته امضا نکردن خلاف قانون نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما می بایست علت عدم امضاء صورتجلسه را در صورتجلسه ذکر می کردید .

سلام. قاضی نمیتونه چنین کاری کنه، و امضای صورت جلسه برای این است که اظهارات شفاهی طرفین در جلسه مکتوب بشه و امضا نکردنش خلاف قانون نیست .. قاضی براساس یگر موارد موجود در پرونده حکم موضوع را صادر میکند کهحکمش حضوری میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط