🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکانش هست فیلم حضور بنده در منزل ایشان حین رابطه جرم تلقی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۶۸۵

با سلام
من یه پسر مجرد هستم که مدتی هست با یک زن بیوه دوست شدم و با ایشان در منزل خودش رابطه جنسی داشتم و الان به دلایلی شاید مجبور باشم جهت مطالبه طلبم شکایت کنم میخوام بپرسم که امکانش هست فیلم بودن بنده در منزل ایشان حین رابطه برای من جرم تلقی شود؟؟ لازم به ذکر است که این رابطه بدون هیچ اجباری بوده است و با رضایت طرفین بوده

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه موضوع رابطه نامشروع و زنا اثبات گردد برای هر دو طرف مجازات شلاق را در پی دارد . البته موضوع زنا به راحتی و از طریق فیلم قابل اثبات نبوده و بیشتر رابطه نامشروع دون زنا مورد تایید قرار میگیرد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام

دوست‌عزیز رابطه شما با شخص مورد نظر در دادگاه حقوقی جایگاهی نداره و اگر شکایتی دارن باید به کیفری رجوع کنن و برای محکومیت شما باید دلیل اقامه کنن

اصل هم بر عدم دخول هست و به صرف فیلم حضور شما دخول اثبات نمیشه در نتیجه مجازاتی وجود نداره

ضمنا در صورت اثبات هم چون با رضایت طرفین بوده

مجازات شلاق در پی داره برای هر ۲ طرف و اینکه شاید هم دادگاه به رابطه نامشروع مادون زنا حکم بده.

موفق باشید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط