🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکانش هست که من لوازمم را فاکتور کنم و با اثر انگشت و امضا متعهد بشوم که پول لوازمم را دریافت و لوازم را ببرن و کسی نتونه جلوشونو بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵

با سلام و احترام
خانمی هستم و قصد فروش جهیزیه ام را دارم به دلایلی خودم نمیتوانم در هنگام فروش لوازمم حاضر باشم آیا امکانش هست که من لوازمم را فاکتور کنم و با اثر انگشت و امضا متعهد بشوم که پول لوازمم را دریافت و اجازه خروج لوازمم را از منزل به آقای خریدار دادم تا ایشون بتونن بدون حضور من لوازم را ببرن و کسی نتونه جلوشونو بگیره

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کاربر عزیز ابتدا باید برای فردی که داخل خانه هست هویت تعهد شما برایش محرز و موید تاییدش باشد بعدش اینکه بخواهد خریدار را راه بدهد یا خیر بستگی به همکاری ایشان دارد هم‌چنان که چه بسا خودتون هم مراجعه کنید ممانعت کنند و از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

ابتدا باید در زمینه استرداد جهیزیه طرح دعوی کرده و پس از دریافت حکم از دادگاه میتوانید اقدام به جابجایی یا فروش نمایید .

درود
همسرتان می تواند خریدار را راه ندهد به داخل خانه.

باسلام
درصورتی مالکیت منزل برای شما نباشد ورود به منزل بدون اجازه مقام قضایی میسر نخواهد شد مگر اینکه مالک اجازه ورود بدهد
ولی اگر مالکیت منزل نیز برای شما بوده بله میتوانید این را انجام بدهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط