🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان ابطال رای داور خارج از موعد ابلاغ رای توسط داور

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸

سلام، شخصی یک قرارداد خودش نوشته، خودش امضا کرده و یک امضای الکی به نام من زده که من متعهد به پرداخت ۵ میلیارد تومن شدم و در اون قرارداد شرط داوری شده یک داوری که اهل بلوچستانه و محل برگذاری جلسات داوری هم بلوچستان بود. بعد داور اظهارنامه فرستاد که پنج روز بعد بیا بلوچستان که من نرفتم، داور رای قطعی بر محکومیت من صادر کرد گفت اصل بر صحت قرارداده و چون تا پایان اولین جلسه دادرسی گذشته و خوانده اظهار انکار امضا نکرده پس قرارداد صحیحه و در قرارداد ذکر شده بود که رای داور باید در سه نسخه امضا بشه و با پست به طرفین ابلاغ بشه. متاسفانه مهلت ۲۰ روزه از تاریخ ابلاغ رای داور گذشت و من درخواست ابطال نکردم، الان که رفتم برای ثبت دادخواست ابطال دفتر خدمات قضایی میگفت مهلتش گذشته، قانون صراحتا میگه باید رد بشه درخواست ابطال رای داور درست میگه؟ من چه کار میتونم کنم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل جعل باید طرح شکایت نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
با توجه به اینکه میفرمایید اصل قرارداد نیز بدون امضا شما بوده است بهترین کار این است که شکایت کیفری علیه داور و طرف قرارداد مطرح کنین و پس از به نتیجه رسیدن اعاده دادرسی نسبت به رای داور انجام دهید

با سلام
مستقلا برای رسیدگی به جرم جعل در صورت داشتن شرایط شکایت نمائید

سلام شاید بتونید دادخواست اعلام بطلان قرارداد اصلی و بطلان قرارداد ارجاع به داوری (بطلان شرط داوری) به جهت جعلیت رو بدید البته محل تامل و بررسی بیشتر دارد

با درود
با توجه به توضیحات شما و انقضای مهلت اعتراض به رای داور می‌توانید با ارائه دلایل نسبت به طرح شکایت جعل و استفاده از سند مجعول در دادسرای محل وقوع جرم اقدام نموده تا پس از تحصیل رای احتمالی مبنی بر جعل قرارداد بتوانید نسبت به رای حقوقی صادره علیه شما اقدام نمایید.

سلام
ابتدائا علیرغم اینکه با توجه به ارسال اظهارنامه و صدور رای داور ظاهر
قضیه بر قطعیت رای داور است.اما به صراحت قانون مدنی و آیین دادرسی مدنی مرجع تشخیص عدم امکان بطلان رای داور مرجع قضایی میباشد و دفاتر قضایی نمی‌توانند از پذیرش دادخواست ابطال رای داور خودداری نمایند.علاوه بر آن از راههای فوق العاده اعتراض به آرا می‌توان بهره گیری کرد.از طرفی با توجه به اینکه اعلام نمودید که امضا شما جعل شده؛ می‌تواند شکایت کیفری تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول نیز مطرح نموده و سپس به استناد ماده ۱۸ آیین دادرسی کیفری؛حقوق خود در دادگاه حقوقی را نیز استیفا نمایید.برای مشاوره بیشتر و اخذ نتیجه پیشنهاد می‌شود وکیل بگیرید.

در صورتیکه در هیچ یک از مراحل انکار یا اظهار جعل را مطرح نکرده و زمان تقاضای ابطال رای داوری نیز منقضی شده باشد ادعایتان قابل پذیرش نخواهد بود . توصیه میشود به صورت مستقل شکایت جعل را مطرح و پیگیری کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط