امکان ابطال سند انتقالی با شهادت ۵ شاهد معتمد

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰۱ #25905042

سلام، در موضوع باطل کردن سند ملکی که پسر با فریب از پدرش انتقال قطعی گرفته، اگر پنج نفر معتمد شهادت بدن که خواهر و برادران سهم دارند، آیا امکان باطل شدن سند هست؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما دارای ابهام است با شهادت شهود اسناد رسمی قابل ابطال نیستند احتیاج به دلایل قوی و قابل استناد میباشد

سلام چنانچه پدر در شرایط صحت عقل انتقال را انجام داده باشد ابطال سند مشکل‌‌ می باشد.

عدم رضایت سایر فرزندان باعث ابطال سند انتقالی نمی شود و ابطال سند نیاز به موارد قانونی دارد.

اگر پدر در قید حیاتند خودشان صاحب اختیار و اظهار نظر در خصوص معامله با ایشان است در غیر اینصورت بله امکان دارد

با سلام
با عنایت به سوال مطروحه و صرف نظر از ابهام در سوال ، شهادت شهود مستند به ماده ۱۲۵۸ قانون مدنی جز ادله اثبات دعوی می باشند . لیکن در طرح دادخواست یا شکوائیه می بایست کلیه شرایط و مدارک موجود را مورد بررسی و واکاوی قرار داد. فلذا علت انتقال ملک از سوی پدرتان و همچنین در قید حیات بودن یا نبودن ایشان و سایر موارد دیگر نیز حائز اهمیت می باشد.

سلام شهادت شهود یکی از موثرترین ادله اثبات است ولیکن نسبت به نوع شکوائیه و دادخواست و سایر ادله و شرایط مثل علم قاضی نتیجه متفائتی خواهد داشت

سلام سوال شما مبهم است. اگر پدر در قید حیات است و باید بررسی کرد تحت چه شرایطی انتقال سند صورت گرفته است . اگر پدر محجور باشد باید توسط فرزندان اثبات حجر داد. یک سوال کوتاه و مبهم حضرت عالی قابل اعلام نظر تخصصی وجود ندارد