🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان ابطال وکالت مذکور هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۶

با سلام
من به خانوم وکالت بلاعزل دادم به شرح زیر ایا میتوانم کاری کنم که ابطال شه سند: مورد وکالت : مراجعه به هر یک از دادگاههای عمومی (مجتمع های قضائی خانواده) و تقدیم دادخواست به منظور مطلقه نمودن و تنفیذ حکم طلاق و یا صدور طلاق فیما بین موکل و همسرش بهر قسم از طلاق اعم از بائن رجعی خلع یا مبارات با هر شرط و قرار و بهر طریق و با شرط ضمن العقد و ضمنا اقدام به بذل و یا اقرار وصول مهریه و حقوق دوران زناشویی کمتر و یا معادل و قبول بذل مهریه و حقوق دوران زناشوئی کمتر و یا معادل موضوع عقدنامه دفتر ازدواج و با حق مراجعه به هر یک از دفاتر رسمی ثبت طلاق و به ثبت رساندن طلاق و وکالت در اجرای صیغه شرعی طلاق ولو کرارا و امضاء ذیل و ظهر کلیه اوراق و مدارک و دادخواست و اسناد و ثبت دفتر و نیز ارجاع امر به داوری و تعیین داور با حق تعیین وکیل و عزل و نصب و کلا انتخابی و انجام سایر تشریفات لازمه وکالت و با حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی نسبت به رای صادره و انجام کلیه امور مربوطه اعم از مصالحه و سازش و تکلیف مصدق و کارشناس استرداد دعوی و دادخواست ورود ثالث و دفاع از دعوی ثالث و دعوی تقابل و دفاع در قبال آن و کلیه امورات مربوطه. حدود اختیارات : وکیل نامبرده در بالا با حق توکیل به غیر جزا و با کلا ولو کرارا و مع الواسطه و عزل و نصب وکلای انتخابی در انجام دادن تمامی تشریفات قانونی مورد وکالت از طرف موکل اختیار تام داشته و امضاء و اقدامات نامبرده به منزله امضاء و اقدامات موکل نافذ و معتبر است..

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ابطال وجود ندارد می توانید ضم امین کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام می توانید ضم امین نمایید

با توجه به عدم امکان ابطال وکالت یادشده می توانید ضم امین نمایید

با نظر همکارم جناب مظفریان موافقم

در این فرض راهی برای ابطالش نیست ولی میتوانید وکیل دیگری به همسرتون ضم ( اضافه) نمایید با این قید که عمل وکلا می بایست مجتمعا انجام پذیرد، در نتیجه وکیل اول مستقلا نمیتواند اقدامی انجام دهد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط