🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اثبات بی‌اعتباری صورتجلسه بین کارگر و کارفرما بدون امضای تمامی نفرات

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۹

بنده و کارفرما اختلاف مالی داشتیم، سال ۹۶ یک صورتجلسه نوشتیم که نوشته بود من از ۵۴۰ میلیون طلب خودم ۴۲۵ میلیون دریافت کردم و ۱۱۵میلیون دیگر کارفرما به حساب من واریز کند. طلب واقعی من ۳۰۰ میلیون بود ولی چون خیلی مشکل داشتم و کارفرما پول نمیداد صورتجلسه را امضا کردم، زیر صورتجلسه نوشته بود این صورتجلسه صرفا با امضا کلیه نفرات معتبر و قابل اجرا خواهد بودکه ۶نفر اسم نوشته بود که ۵نفر امضا کردند، کارفرما هم ۱۱۵میلیون را به من نداد، بعد از شکایت و دادگاه الان پرونده رفت زیر نظر کارشناس که کارشناس به استناد همین صورتجلسه می‌گوید ۴۲۵ میلیون گرفتی. آیا این کارشناسی درست است یا میتوانم بی اعتباری صورتجلسه را اثبات کنم؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورتی صورت جلسه معتبر است که در تاریخ ذکر شده مبلغی رد و بدل شده در غیر اینصورت از طریق اداره کار قابل قبول نیست. از نظر اداره کار بخاطر اخراج نکردن کارگر توسط کارفرما کارگر را مجبور به امضا می کنند.
شما می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید. و صرف دلیل امضا کردن صورت جلسه دلیل بر دریافت حق الزحمه شما نمی باشد تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

سلام توانید به نظریه کارشناسی اعتراض و ادله و مستندات خود را ارائه نمایید..

با سلام

در صورتی که نظریه کارشناسی به ضرر شما باشد،می توانید با ارائه دلایل،نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید

با سلام . به نظریه کارشناس اعتراض کنید و کلیه مستندات خود از جمله عدم پرداخت وجه را ارائه نمایید

با سلام می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

با درود اگر در متن صورتجلسه به وضوح ذکر شده که شما ۴۲۵ میلیون تومان دریافت کرده‌اید و این موضوع به عنوان یک توافق رسمی امضا شده است، ممکن است کارشناس به این مستندات استناد کند
اگر شما تحت فشار یا شرایط خاصی این صورتجلسه را امضا کرده‌اید، این موضوع می‌تواند به عنوان دلیل بی‌اعتباری صورتجلسه مطرح شود. باید مدارکی وجود داشته باشد که نشان دهد شما در وضعیت مناسب روحی و مالی نبوده‌اید . عدم پرداخت بخش باقی‌مانده (۱۱۵ میلیون تومان) توسط کارفرما، می‌تواند به عنوان نشانه‌ای از عدم اجرای کامل توافقات مطرح شود. می‌تواند به شما در اثبات بی‌اعتباری صورتجلاگر پنج نفر امضاکننده دیگر حاضر به شهادت در مورد شرایط امضا و فشارهایی که بر شما بوده‌اند باشند، این می‌تواند به تقویت ادعای شما کمک کند.
در نهایت، هر موردی به شرایط خاص خود بستگی دارد و مشاوره قانونی می‌تواند به شما در پیشبرد پرونده کمک کند.

امضای شما دلیل بر دریافت می باشد و باید خلاف انرا ثابت نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط