🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اثبات مالکیت با قولنامه قدیمی و کپی سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۶

سلام، یک عدد باغ که سنددار هست با قولنامه که حد و حدود باغ هم معلوم نوشتن در قولنامه سال ۵۴ پدرم خریده و فروشنده اون زمان کپی سند باغ رو داده پدرم و اصل سند دست خودش مونده. فروشنده فوت کرده سال ۹۰، الان وارثین فروشنده میگن باغ برای ما هست و میگن قولنامه و سند کپی ما دروغ و جعل هست، الان من اگر شکایت کنم برای گرفتن سند با قولنامه به همراه کپی سند، آیا دادگاه اصل سند رو می‌خواد یا اصالت سند رو خود دادگاه استعلام می‌گیره و بررسی می‌کنه؟ همچنین من برای استعلام سند باغ به جهاد کشاورزی رفتم و در دفتر بزرگ نگاه کرد و گفت چنین سندی وجود داره و برای استعلام دادگاه برید وما به دادگاه می‌دیم استعلام رو و گفت دفتر اسناد هم دادگاه استعلام میگیره، آیا با قولنامه خرید و کپی سند می‌تونیم موفق بشیم؟ با تشکر.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان طرح دعوی وجود دارد بایستی مدارک بررسی گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
باغ در تصرف شماست شما میتوانید دعوای اثبات مالکیت طرح کنید

یا الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه با توجه به قولنامه ابرازی

شما باید به طرفیت وراث (به عنوان قائم مقام متوفی) دعویی به خواسته های الزام آنها به اجرای تعهدات قراردادی را مطرح کنید. اصل بر صحت قرارداد است و در اینجا طرف مقابل شما بعنوان مدعی می‌باید دلایلی جهت بطلان مبایعنامه شما به دادگاه ارائه نماید. با این حال ارائه طریق درست و دقیق نیازمند بررسی همه ابعاد موضوع و مطالعه اوراق و مدارک می باشد.

باسلام
دوست عزیز. با این پرسش نتیجه مطلوبی بدست نمیاد.مدارک باید بررسی شود

با سلام امکان طرح دعوی وجود دارد لذا جهت اقدام مناسب نیاز به بررسی اسناد و مدارک هست .

با سلام
در موارد مشابهی ممکن شده است ، و امکان طرح چنین دعوی وجود دارد ، منتهی باید توجه کنید که باید مدارک شما بررسی گردد تا راهکار بهتری را پیش گرفت

سلام بله امکان پذیر است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط