🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اخذ اقامت برای زوجه و فرزندان تبعه افغانستان توسط زوج

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱

با عرض سلام، بنده ۳۷ ساله، تبعه افغانستان و متولد ایران هستم و کارت هوشمند آمایش دارم و کارت آمایش بنده قابل تبدیل به "گذرنامه با اقامت تبدیل وضعیت" هم می‌باشد. خانم بنده برگ سرشماری دارد. دو فرزند ۱۱ و ۸ ساله داریم که به تازگی کارت هوشمند سرشماری گرفته‌اند. آیا می‌توانم برای خانمم و فرزندم مدرک اقامتی بهتری بگیرم؟ مثلا از این طریق که چون خانمم با من ازدواج کرده و من کارت آمایش دارم، خانمم همان مدرک کارت آمایش شوهر را اخذ کند یا اقامت بگیرد؟ و همینطور دو فرزندم به خاطر اینکه پدر کارت آمایش دارد، مدرک اقامتی بهتری بگیرد؟ اگر خانمم به افغانستان برگردد و با ویزا دوباره وارد ایران شود هم می‌تواند به خاطر شوهر اقامت ایران را بگیرد؟ اگر راه دیگری می‌دانید لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق با ماده ۹۷۶ قانون مدنی بند پنجم امکان اخذ شناسنامه با شرایطی برای شما وجود دارد هرچند که کارت آمایش صادره از وزارت کشور میباشد ولی اقامت رسمی ایران محسوب نمی‌شود لذا پس از اخذ گواهی ولادت رسمی برای شما امکان طرح دعوی برای اخذ شناسنامه ایرانی وجود دارد. فرزندان شما چون یکی از والدین آن ها نیز متولد ایران هستند از همین رو مشمول بند چهارم ماده ۹۷۶ قانون می‌شوند که شرط اقامت برای آن ها مطرح نیست لذا احتمال اخذ شناسنامه برای فرزندان شما بسیار بیشتر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام برای ارتقا به کارت آمایش مشکلی نیست و اقامت ایران به شیوه ورود مجدد امکان پذیر نیست

مشاوره‌های حقوقی مرتبط