🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اخذ خسارت افت قیمت خودرو اتاق تعویض توسط بیمه

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۶

سلام، برای ماشین اتاق تعویض مدل ۱۳۹۰ پژو پرشیا آیا بیمه در تصادف خسارت افت قیمت رو می دهد یا به خاطر تعویضی بودن اتاق، خسارتی پرداخت نمی‌شود؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت افت قیمت شرکت بیمه با توجه به مصوبه جدید تا سقف تعهدات افت قیمت را باید پرداخت نماید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه افت قیمت تعلق بگیرد، شرکت بیمه طبق مصوبه جدید تا سقف تعهدات بایستی افت قیمت را بپردازد.

با سلام
در صورت تعیین خسارت افت قیمت خودرو توسط کارشناس، طبق مصوبه جدید، شرکت بیمه تا سقف تعهدات مالی بیمه نامه ملزم به پرداخت خسارت می باشد.

سلام، وقت بخیر طبق مصوبه اخیر شرکت های بیمه مکلف به پرداخت خسارات ناشی از افت قیمت خودرو گردیده اند.

سلامـ. جدیدا بیمه نامه های شخص ثالث از سوی دولت موظف به پرداخت خسارت افت قیمت خودرو شده اند. لذا در صورتی که تعویض اتاقک خودرو شما، باعث افت قیمت خودرو شده بیمه گر موظف به پرداخت خسارت افت قیمت است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط