🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اخذ دوباره دین و طلب با چک پشت‌نویسی شده

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۱

با سلام و درود خدمت وکلای محترم، دوستم از یک نفر ماشین خرید که فروشنده صاحب ماشین نبود و فروش مال غیر کرده، بنده جای بدهی دوستم چک دادم و پشت نویسی کردم «بابت بدهی فلانی» و از اینکه معامله مال غیر بوده مطلع نبودم، صاحب اصلی ماشین، فروشنده و خریدار رو شکایت کرد و خریدار محکوم به رد مال و تحمل حبس شده و فروشنده نیز محکوم به حبس شده. فروشنده ماشین چک منو به اجرا درآورد و منو محکوم به پرداخت کرد و حکم جلب منو گرفت. با توجه به اینکه معامله نامشروع بوده و در دادگاه صالح اثبات شده و اینکه دوستم محکوم به پرداخت و رد مال به صاحب اصلی ماشین شده، آیا راهی هست که جلوی اجرائیه چک را بگیرم؟ با تشکر.

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م

امکان اقامه دعوا به استناد دادنامه قطعی را دارید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما، بله دوست گرامی مستند به رای طعی قابل طرح دعوی است.

با سلام
بله می توانید مستند به رای قطعی صادره طرح دعوا نمایید.

با سلام،به استناد دادنامه صادره درخواست ابطال اجرائیه و توقف عملیات اجرائی نمایید

سلام.دادنامه دوست ضمیمه پرونده اجرایی نمایید و دادخواست استرداد لاشه مطرح کنید.

سلام . خیر ممکن نمی باشد.

ضامن ضمانت آن چیزی را می نماید که مضمون عنه ضمانت کرده است یعنی شما ضامن پرداخت دوستتان هستید در معامله ای صحیح. اصل معامله صحیح نیز صحیح نمی باشد بنابراین تعهد به پرداخت نیز به تبع اصل معامله با خدشه مواجه است. بسته به نگاه قاضی مورد شما غیر قابل طرح نیست و می توان برای ادعای شما احتمال قائل بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط