امکان اخذ سختی کار بازنشسته با سابقه بیمه سربازی و ایثارگری

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۰

من ۲۸ سال سابقه پرداختی تامین اجتماعی و ۶۰سال سن دارم. سابقه سختی که بابت ۲۵ماه سربازی در جبهه و ۱۰ماه بسیجی داوطلب در جبهه و کارت ایثار ۳۵ماه جبهه را دارم، آیا سختی کار جبهه به من تعلق می‌گیرد؟ چند ماه است اگر تعلق می‌گیرد؟ آیا مجانی هست یا باید پولی پرداخت شود جهت محاسبه سختی کار؟ در صورت امکان دریافت این مورد به چه ارگانی باید مراجعه شود؟ با تشکر.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. مطابق ماده ۲۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، دوران حضور شما در جبهه، به عنوان سخت و زیان آور قابل محاسبه است و به ازای هر سال حضور در جبهه، یک سال و نیم به سوابق شما اضافه میگردد.
البته حضور داوطلبانه در جبهه یا حضور به عنوان کادر وظیفه، اندکی در میزان محاسبه تفاوت دارد.
به هرحال درخواست خود را در ابتدا باید به شعبه مربوطه تامین اجتماعی ارایه دهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
موضوع را از تامین اجتماعی جویا شوید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی از طریق صندوق بازنشستگی اقدام کنید.

موضوع را از طریق واحد بازنشستگی صندوق بیمه پرداز پیگیری فرمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط