🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان استفاده از پرونده پزشکی قانونی دارای تائیدیه کمیسیون تغییر جنسیت

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۰

سلام وقت بخیر، من متقاضی تغییر جنسیت از مرد به زن هستم. در شهر اهواز زندگی می‌کردم که دادخواست دادم به دادگاه و منو ارجاع دادن پزشکی قانونی که بعد از چند سال تکمیل مدارک، مرکز پزشکی قانونی استان خوزستان کمیسیون تشکیل دادن و تائیدیه صادر شد اما قاضی گفت چون در خوزستان همچین چیزی هنوز جا نیافتاده رای منفی صادر کرد. الان من تهران زندگی می‌کنم و می‌خوام از اینجا اقدام کنم، می‌خواستم بدونم دادگاه تهران میتونه استعلام بگیره از پزشکی قانونی اهواز که تائیدیه رو صادر کرده و استناد کنه به همون تائیدیه؟ (نامه صادره از پزشکی قانونی دارای شماره پرونده و بارکد مکاتبات قضایی هست).

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرسشگر گرامی
بله امکان استعلام وجود دارد ولی اینکه به همان تاییدیه استناد شود یا نه بستگی به نظر دادگاه دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام.
شما میتونید تقاضا کنید ولی دادگاه تهران الزامی به قبولی و استعلام از دادگاه اهواز نداره.
اگه قبول نکرد باید مراحل رو مجدد طی کنید.

سلام بله امکان استعلام وجود دارد

سلام

به نظر با توجه به توضیحات امکان چنینی امری وجود دارد

با سلام
بله امکان استعلام وجود دارد

سلام قابلیت استعلام را داشته ومعتبر میباشد

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که معتبر و قابل استعلام است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط