🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اصلاح محل تولد و سن در شناسنامه وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۶

سلام خسته نباشید، در شناسنامه من محل تولد زده روستای یکی از شهرهای اطراف شیراز. محل تولد پدرم هم هست ولی محل صدور شناسنامه و تنظیم سند شیراز هست. من در خانه به دنیا اومدم و ۳ روز بعد از تولد به مدت یک هفته در شیراز که محل تنظیم سند هست بستری بودم در خونمون شیراز ساکن بودم و تاریخ تولد ۸ ماه با تاریخ تنظیم سند فاصله داره نوشته متولد ۲۰ تیر و تاریخ تنظیم سند ۲ اسفند. آیا می‌تونم محل تولدم رو تغییر بدم به شیراز و تاریخ تنظیم سند جای تاریخ تولدم باشه؟ به خاطر مدارک تحصیلی و خیلی جاها بهم میگن محل تولدت مشکل داره باید صادره از ثبت احوال همونجا باشه که نوشته محل تولد. از نظر قیافه هم همیشه من مشکل دارم و بسیار بهم گیر میدن در ادارات میگن این مدارک خودت نیست، مثلا در جلسات امتحان راهم نمیدن، میرم سیمکارت بگیرم بهم نمیدن و... میگن سن با قیافه همخوانی نداره و مدارک برای شما نیست. الان باید چه کار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب
خیر امکان اصلاح محل‌تولد ممکن نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
به نظر چنین درخواستی پذیرفته نخواهد شد

سلام امکان اصلاح محل تولد امکانپذیرنمیباشد

سلام خیر امکان اصلاح محل تولد وجود ندارد.

سلام

به نظر چنین درخواستی از شما پذیرفنته نمبشود

سلام اصلاح محل تولد وسن برای شما امکان ندارد

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که امکان اصلاح محل تولد وجود ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط