🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اعاده دادرسی نسبت به پرونده چک ارجاع شده به کارشناس

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۱

سلام، بنده چک صیادی فردی رو برگشت زدم و اجرائیه گرفتم، انداختمش زندان. بعد ایشون ادعا کرد چک رو بابت ضمانت داده (درصورتی که در متن یا هیچ جای دیگه قید نشده بود) و درخواست کارشناس حسابرسی کرد که قاضی موافقت کرد. رفت کارشناسی مبلغ نصف شد به خاطر مراودات مالی بنده درخواست تجدیدنظر دادم و گفتم اصلا مراودات مالی مربوط به قبل از تاریخ چک بوده و ایشون تمام این مراودات رو لحاظ کرده و چند ماه بعد این چک رو صادر کرده، اما باز هم تجدیدنظر رد شد. الان وکیلی به من گفته یک ماده قانونی هست که اصلا قاضی بدوی نباید چک رو می‌فرستاده کارشناسی و من در اعاده دادرسی این حکم رو برمی‌گردونم. می‌خواستم بدونم واقعا همچین چیزی وجود داره؟ شما رو به خدا راهنمایی کنید الکی هزینه نکنم.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای خوانده صحیح تشخیص داده شده بنابراین اعاده دادرسی نتیجه بخش نخواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

بسمه تعالی، اعاده دادرسی پذیرفته نمیشود

با سلام،ارجاع به کار شناس با توجه به ادعای خوانده درست بوده و اعاده دادرسی به این دلیل فاقد وجاهت است.

با توجه به اظهارات شما منعی برای ارجاع به کارشناسی نیست و به نظر میرسد خوانده ادعای پرداخت وجه چک راداشته و فی مابین مراودات مالی داشته اید لذا به کارشناس مالی ارجاع شده علی ایحال اعاده دادرسی به نتیجه نخواهد رسید

سلام به نظر می‌رسد اعاده دادرسی بی نتیجه است.

سلام

به نظر در این شرایط اعاده دادرسی بلانتیجه است

با سلام
ارجاع موضوع به کارشناسی توسط قاضی، امری قانونی و بلا مانع است و اعاده دادرسی در این رابطه به نتیجه ای نخواهد رسید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط