🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اعتراض به منع تعقیب ضرب‌و‌جرح عمدی و نتیجه آن

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۷

سلام خدمت وکلای محترم، آیا در مرحله اعتراض به منع تعقیب می‌شود شاهد جدید معرفی کرد؟ آیا شاکی با قسم و شاهد‌هایی که ماوقع ضرب و جرح مشاهده نکردند، می‌تواند رای را برگرداند؟ شاهد داماد و دخترش را معرفی کرده بود که من با دوربین مداربسته ساختمان عدم حضور این افراد را ثابت کردم. رای منع تعقیب بنده به عنوان متهم به علت اختلاف شدید همسایگی بین شهود، شاکی و متهم و شهود ماوقع به عینه مشاهده ننموده‌اند و ارتباط فامیلی بین شهود و شاکی و سوگند من و رد ادعا شاکی توسط متهم و فقدان ادله کافی صادر شده. آیا اعتراض تاثیری دارد؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام‌
به صورت غیر حضوری رسیدگی و معرفی شهود ممکن نیست و مورد توجه قرار نمیگیرد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

رسیدگی به اعتراض غیر حضوری است و به مدارک‌جدید رسیدگی نمی شود

ادله جدید در تجدیدنظر بررسی نمیشود و باید به قرار منع تعقیب رسیدگی شود که با ادله ای که ارائه کردید آیا درست صادر شده است یا خیر

سلام اصولا اعتراض غیر حضوری رسیدگی می شود و معرفی شهود جدید تاثیر نخواهد داشت.

سلام به اعتراض غیرحضوری رسیدگی میشود وتعرفه شهود جدید عموما مورد قبول واقع نمی شود

باسلام معمولا اعتراض به قرار غیر حضوری است و قاعدتا مورد پذیرش قرار نمیگیرد.

درودبر‌شما
برای معرفی شهود منعی ندارد ولیکن بعید است مورد پذیرش قراربگیزد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط