🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان اعتراض به نظریه پزشکی قانونی بابت عدم تفکیک تخصص

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۷

سلام وقت بخیر، دادگاه موضوع قرار ارجاع رو به تفکیک تخصص صادر نکرده و پزشک زنان نتونسته پاسخ بده و ارجاع شد استان ولی هزینه پرداخت زیاد بود نتونستم پرداخت کنم دادخواست رد شد، درصورتی که اگر موضوع با تفکیک تخصص تعیین می‌شد، پزشک زنان نسبت به قسمت تخصص خودش اظهارنظر می‌کرد. آیا می‌تونم اعتراض کنم؟آیا ماده قانونی در مورد موضوع قرار هست؟ موضوع اینگونه طرح شده آیا بیماری ژنتیکی می‌تواند موجب ناباروری شود؟ آیا بیماری ژنتیکی می‌تواند باعث اختلال در زناشویی شود؟ و پزشک زنان پاسخ داده برای تشخیص ارتباط آن باید به استان معرفی شود.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید مجدد طرح دعوی کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان

موضوع مشمول نظریه کمیسیون پزشکی است

باسلام و احترام
مجددا طرح دعوا نمایید.

با سلام می توانید مجددا طرح دعوا نمایید

با درود و سپاس ، دوست عزیز ، باعنایت باینکه رای صادره از شعبه مذکور ،بصورت قرار هست، اعتبار امر مختومه ندارد، میتوانید مجددا طرح دعوی نمایید.
البته جهت اطمینان حتما تنظیم دادخواست توسط متخصص حقوقی صورت گیرد تا بصورت تخصصی تنظیم گردد تا دچار خطا نشوید

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که امکان طرح مجدد دعوی وجود دارد.

با سلام
طرح مجدد دعوا امکان پذیر می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط