امکان اعتراض به نظریه کارشناسی، وظیفه داور در پذیرش یا رد آن

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳ #39360264

سلام، داور پرونده را به کارشناس ارجاع و نظر کارشناسی صادر شده، در صورتی که خوانده در موعد قانونی به نظر کارشناسی اعتراض داشته باشد و در صورتی که داور نیازی به ارجاع امر به کارشناسی سه نفره نبیند، می‌تواند نسبت به صدور رای اقدام کند یا ملزم به ارجاع امر به کارشناسی سه نفره می‌باشد؟ مستند قانونی.

مشاوره حقوقی داوری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بستگی به قرارداد دارد به نطر می‌رسد داور الزامی به ارجاع امر به کارشناس سه نفره ندارد

باسلام بستگی به متن قرارداد با داوری دارد اگر اختیار اعتراض نظریه کارشناسی به داور داده شده تصمیم با داور خواهد بود