امکان اعسار متهم در زمان جلب بابت مستحق‌للغیر بودن زمین

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۵۳

سلام، با توجه به جلب کردن متهم بابت فروش زمین مستحق‌للغیر، ایشان می‌تواند در دادگاه اجرای احکام تقاضای اعسار کند؟ برایم ۳ ابلاغیه آمده که اولی و دومی مراجعه به اجرای احکام و ارائه کارت ملی و شماره حساب بانک است و ابلاغیه آخر تقاضای اعسار و تعیین جلسه شده است. حال نمی‌دونم که وجهی برایم پرداخت شده است یا نه؟ با تشکر.

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام؛
امکان پذیرش یا عدم پذیرش ان به دادگاه رسیدکی کننده به این دعوا بستگی دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بله قابل مطرح می باشد.

امکان طرح دعوای اعسار وجود دارد.

با سلام ،طبق مفاد ابلاغیه مشخصات لازم را از دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید ،برای حصول اطمینان میتوانید شخصا هم به شعبه اجرا مراجعه کنید و در مورد سوال بعدی امکان اعسار بعد از اجراییه هم امکانپذیر است .

با سلام
با عنایت به دادخواست اعسار امکان واریز وجه ضعیف میباشد اما اعسار مانند سایر دادخواست ها امکان ارائه هست با جمع اوری اطلاعات در مورد اموال محکوم علیه در جلسه دادرسی شرکت نمایید

با سلام
بعد از صدور اجرائیه امکان تقاضای اعسار وجود دارد و شما می توانید در جلسه اعسار شرکت کنید و از خود دفاع کنید.
با توجه به اینکه درخواست اعسار داده است، احتمال واریز وجه ضعیف است.

سلام
بله، اعسار قابل طرح است.
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط