🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان بازداشت من هنگام مراجعه به پلیس مهاجرت وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱

سلام
در سال ۸۸ بنده بطریق غیر قانونی اقدام به دریافت کارت پایان خدمت نمودم، بلافاصله اقدام به دریافت گذرنامه نمودم، گذرنامه برای بنده صادر شد، سال ۹۴ برای تمدید گذرنامه اقدام کردم منتها از طرف دادگاه دستور داده بودند که جلوی صدور مجدد گذرنامه گرفته شود، از طرفی سال ۹۱ برای بنده یه پرونده بطرفیت نظام وظیفه تشکیل شده بود، بنده مراجعه کردم و بعد از روال قانونی در نهایت قرار منع تعقیب برای جعل کارت پایان خدمت و استفاده از سند مجعول در جهت ارایه به اداره ی گذرنامه صادر شد، بنده را بعنوان مشمول غایب به نظام وظیفه معرفی کرد دادگاه و در نهایت شامل طرح مشمولین غایب بالای ۸ سال غیبت شدم، کارت معافیت برای بنده صادر شد، حالا اگر بخواهم که مجدد به پلیس مهاجرت اداره گذرنامه مراجعه کنم برای تمدید گذرنامه ای که سال ۹۴ درخواست داده بودم امکان داره اونجا بنده رو بازداشت و یا مجدد دادگاهی کنند؟
پرونده ای که در دادگاه تشکیل شده بود از طرف اداره گذرنامه نبود از طرف نظام وظیفه بود.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان بازداشت شما نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر میتوانید پاسپورت جدید بگیرید

سلام دوست گرامی
اینطور که شما توضیح داده اید شما را توقیف نمی کنند و می توانید پاسپورت جدید اخذ نماید

سلام
به نظر می توانید اقدام به تمدید گذرنامه نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط