🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان برداشت پیش‌قسط اعسار مهریه از محل فروش خودروی توقیفی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۵

سلام، حکم تجدیدنظر بابت مهریه برام اومده. یک پیش قسط و ۱۴ ماه یک سکه. من پیش قسط ندارم و ماشینم رو هم توقیف کردند. آیا در زمان اجرای حکم، پیش قسط رو از فروش ماشین برمی‌دارن یا باید درخواست تعدیل بدم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
بله درصورت عدم پرداخت آن از محل مزایده خودرو برداشت میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام رویه ها متفاوت است اصولا مال توقیف شده را از کل مهریه کسر مینمایند و محکوم علیه مطابق با حکم تقسیط مکلف به پرداخت پیش قسط و اقساط تعیینی خواهد بود .

سلام
ازمحل فروش خودروقابل وصول می باشد

با سلام
اگر میتوانید ماشین را بعنوان منبع درآمدی معرفی کنید تا از آن رفع توقیف گردد .در غیر اینصورت مزایده خواهد شد

سلام، در صورت عدم پرداخت پیش قسط در مهلت مقرر،این مبلغ پس از انجام مزایده و فروش خودروی توقیف شده قابل وصول است.

سلام اگر پیش قسط را پرداخت نشود وصول آن از محل مزایده خودرو امکان پذیر است.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه پیش‌قسط پرداخت نشود،از محل مزایده خودرو برداشت خواهد شد. الباقی مبلغ نیز به عنوان بخشی از مهریه محاسبه می‌شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط