🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان تجدیدنظرخواهی از دیه به میزان دو درصد و نه‌هزارم دیه کامل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰۶

با سلام، وقت شما بخیر، آیا این رای در خصوص پرداخت دیه قطعی است؟ من تجدیدنظر انجام دادم، ممکن هست پرداخت دیه هم نقض شود؟
" با عنایت به محتویات پرونده، شکایت شکات، متن پیامک‌ها، وجود لوث و قسامه، کیفرخواست صادره از دادسرا و تحقیقات معلوله در دادسرا، لذا بزهکاری ایشان محرز و حکم به محکومیت متهم به پرداخت ۱۸میلیون جزای نقدی در حق صندوق دولت بابت توهین به اشخاص عادی و تحمل ۷۴ضربه شلاق تعزیری بابت تهدید و در خصوص ضرب‌وجرح به پرداخت دو درصد دیه کامل و نه هزارم درصد در حق شاکیه ظرف مدت یکسال قمری از زمان وقوع بزه صادر، ضمنا مجازات اشد قابل اجراست. رای صادره حضوری بوده و ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی می‌باشد".

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نسبت به دیه قطعی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام با توجه به کتر بودن دیه تعیینی از ۱۰ درصد رای صادره در این زمینه قطعی است

رای نسبت به دیه قطعی و غیرقابل اعتراض است.

تمام رای قابل تجدیدنظر خواهی است. اگر تنها دو درصد دیه بیان می‌شد، قابل تجدیدنظر خواهی نبود، اما الان که دیه در کنار مجازات تعزیری آورده شده و بخشی از مجازات قابل تجدیدنظرخواهی است، مطابق رای وحدت رویه کل رای قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد و دادگاه تجدیدنظر مطابق نظر خویش رای را اصلاح یا تایید خواهد نمود.

با سلام
در خصوص امر میبایست نسبت به نظر پزشک قانونی اعتراض نمائید

سلام، وقت بخیر میزان دیه عضو براساس نظریه پزشکی قانونی تعیین می گردد وتجدیدنظرخواهی دراین مورد عملا فایده ای ندارد‌

سلام را در مورد دیه با توجه به میزان دیه تعیین شده قطعی می باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط