امکان تشخیص جلب شخص بر اساس سایت عدل‌ایران

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۸ #77953545

سلام، در مورد شکایت بنده داخل عدل‌ایران این‌ها رو نوشته، میشه بفرمایید الان اون شخص رو گرفتند یا نه؟ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از سایر مراجع تجدید و برای تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ تعیین گردید.
۱۵- نامه صادره به شماره ......... مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰ با موضوع «دستور اجرای جلب متهم /محکوم علیه» و گیرنده «کلانتری....» ثبت گردید.
۱۶- نامه صادره به شماره ......... مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰ با موضوع «دستور اجرای جلب متهم /محکوم علیه» و گیرنده «کلانتری....» ثبت گردید.
۱۷- نسبت به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و کلاهبرداری طی شماره.......... مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰ نیابت انجام شد.
۱۸- نامه صادره به شماره.......... مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۳ با موضوع «دستور اجرای جلب متهم /محکوم علیه» و گیرنده «کلانتری....» ثبت گردید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

شما میتوانید مراتب جلب را از شعبه یا کلانتری مربوطه پیگیری نمایید

سلام دستور جلب را ازکلانتری پیگیری نمایید

با سلام دستور جلب صادر شده می‌بایست به کلانتری مراجعه کنید

سلام
از آخرین مرجعی که در حال حاضر دستور اقدام دارد پیگیری کنید.

سلام، وقت بخیر دستور جلب را از کلانتری پیگیری نمایید.

با سلام
آخرین اقدام ثبت شده (دستور اجرای جلب متهم) می باشد اما اینکه آیا جلب شده یا خیر باید از کلانتری پیگیری نمایید

با سلام دستور جلب را از کلانتری مربوط پیگیری بفرمایید