🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان تعلق مالیات بر ارث برای فروش زمین متوفی بازنشسته

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳

سلام و عرض احترام به وکلاء محترم، پدر من فوت می‌شود و از اون یک قطعه زمین و مبالغ بانکی به ارث مانده است. از آنجا که پدر بازنشسته بوده مالیات بر سند زمین تعلق می‌گیرد؟ هنگام فروش زمین دوباره باید مالیات بدهیم؟ کلا چند درصد مالیات به وراث تعلق می‌گیرد؟ ممنون میشم انواع مالیات رو راهنمایی بفرمایید.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالیات بر ارث و مالیات بر نقل و انتقال ملک مزبور می بایست پرداخت گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مالیات بر ارث برای انتقال سند از نام متوفی بایستی پرداخت شود، برای فروش زمین نیز بایستی مالیات نقل و انتقال پرداخت، درصدها نیز متفاوت است و وابسته به طبقه وراث.

با سلام
بله مالیات بر ارث بایستی طبق قانون و بر حسب طبقات وراث ( مبلغ آن متفاوت خواهد بود ) پرداخت شود
طبق قانون مالیات بر ارث وارثان قانونی متوفیان به طور کلی به سه دسته زیر تقسیم می شوند.

وراث طبقه اول شامل: پدر، مادر، زن، شوهر، فرزندان و فرزند فرزندان
وراث طبقه دوم شامل: اجداد، برادر، خواهر و فرزندان آن‌ها
وراث طبقه سوم شامل: عمو، عمه، دایی، خاله و فرزند آن‌ها

سلام و عرض ادب
هرچند در قانون مواردی برای معافیت از مالیات بر ارث پیش بینی شده لیکن اصولا می بایست برای دارایی متوفی مالیات پرداخت کرد. در خصوص سوال دوم نیز در هنگام بیع می بایست مالیات نقل و انتقال باید پرداخت شود که از مالیات بر ارث متفاوت است. در مورد درصد مالیات در مورد حساب های بانکی بسته به میزان آن متفاوت و در مورد املاک نیز بسته به کاربری ملک متفاوت است. برای پاسخ دقیق تر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی رزرو گردد تا وکیل اطلاعات بیشتری داشته باشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط