🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان تغییر نام از فاطمه به نگین وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۲

سلام، اسم من در شناسنامه فاطمه هست ولی از بچگی همه نگین صدا می‌کنند. از دو اسمه بودن متنفرم و اینکه الان ۱۹ سالمه و برای گواهینامه رانندگی و کارت ملی هیچ اقدامی نکردم چون دوست ندارم با این اسم باشه. آیا میشه از فاطمه به نگین تغییر نام داد؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق قوانین تغییر نام مذهبی به اسامی مذهبی فقط امکان پذیر است در ثبت احوال با توجه به این برای درخواست تغییر نامتان از دادگاه پیگیری کنید و توجه داشته باشید که انجام این کار تنها یک بار امکان پذیر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام. تغییرنام مذهبی از طریق ثبت احوال امکان پذیر نمیباشد و تنها از طریق مراجعه به مراجع قضایی میتوان درخواست خود را مطرح نمود با توجه به اینکه این امکان تنها یک بار وجود دارد و بعد از رای نمیتوانید مجددا درخواست تغییرنام داشته باشید بهتر است با وکلایی که تجربه تغییرنام دارند استفاده نمایید.

با سلام میتوانید درخواست دهید اما باید بشود قاضی را مجاب نمود

سلام

بله امکان طرح چنین دادخواستی وجود دارد و بسته به نظر قاضی است

بله دادخواست باید بدید

با سلام
می توانید دادخواست تغییر نام به دادگاه تقدیم نمایید لکن حصول نتیجه قابل پیش بینی نیست.

سلام به استناد استشهادیه دادخواست خود را در دادگاه مطرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط