🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

امکان تغییر نام تلفن همراه در ثنا، تکلیف تلفن‌های مندرج در اسنادرسمی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳

سلام، برای شماره تلفن در وکالتنامه‌هایی که در دفترخانه انجام شده من شماره تلفن همسرم رو دادم، حتی در ثنا که اون زمان من گرفتم هم همین شماره تلفن همسرم رو دادم چون اجباری نبود که خط تلفن باید به نام باشه ولی الان انگار اجبار هست به به‌نام بودن هست. الان نیاز هست شماره خودم رو بدم؟ چون اگر شماره ثنارو عوض کنم شماره‌هایی که در تمام وکالتنامه‌هام دادم در دفترخانه متفاوت میشن و اگر مشکلی پیش بیاد مطلع نمیشم. آدرسی هم که چند بار عوض شده رو آدرس نمیشه حساب کرد یا اقدامی نکنم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شماره ثنا راتغییر دهید مشکلی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که مشکلی از باب تغییر شماره ثنا نیست.

با سلام
با تغییر شماره تماس ثنا ابلاغیه ها نیز به این شماره ارسال می‌شود و مشکلی بوجود نخواهد آمد

درود بر شما
با تغییر شماره تمامی ابلاغیه ها به شماره مزبور ابلاغ خواهد شد.

با سلام
با تغییر شماره تماس در سامانه ثنا از حیث ابلاغ مشکلی به وجود نخواهد آمد.

سلام

با تغییر شماره تماس روی سامانه ثنا ، هر زمان نیاز به اطلاع ررسانی ماتب به ماباشه از طریق کدملی به شماره خودتون ابلاغ میاد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط